ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Στη σχολή μας, παρέχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανακαλύψετε τον κόσμο των βυθών με ασφάλεια και άνεση. Από τις μάσκες και τα βατραχοπέδιλα μέχρι και τις φιάλες καταδύσεων, ο εξοπλισμός μας ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία για μια μοναδική εμπειρία καταδύσεων!

Με δύο φουσκωτά σκάφη στη διάθεσή μας, ανοίγουμε τον δρόμο για αξέχαστες εμπειρίες στην αναζήτηση της εξερεύνησης και της χαλάρωσης στα καταγάλανα νερά του νησιού.
ΑΝΑΤΟΛΗ
Πρόκειται για το καμάρι μας. Ένα φουσκωτό σκάφος 9 μέτρων, κατασκευασμένο στο Ελληνικό ναυπηγείο STORM το 2021, ειδικά και αποκλειστικά για μεταφορά αυτοδυτών και πραγματοποίηση καταδύσεων. Διαθέτει 2 κύριους τετράχρονους εξωλέμβιους κινητήρες MERCURY 300 HP ή 6000 cm3 συνολικά, ειδικά διαμορφωμένο ασφαλή χώρο για τον καταδυτικό εξοπλισμό, άνετο χώρο επιβατών και 2 μεγάλες εργονομικές σκάλες για την εύκολη επιστροφή των δυτών.
ΑΡΓΩ 2

Ένα υπέροχο φουσκωτό σκάφος τύπου BELUGA (Ιταλικής κατασκευής), μήκους 6 μέτρων, εξοπλισμένο με 2 εξωλέμβιους κινητήρες. Διαθέτει έναν κύριο MARINER OPTIMAX 115 HP και έναν βοηθητικό MERCURY F 5HP.
Η ομάδα του καταδυτικού μας έχει ερωτευτεί αυτό το σκάφος, καθώς με αυτό ταξίδεψαν τα πρώτα τους όνειρα όταν ξεκινήσαμε το Kythera Dive Center.
 
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ